Over ons

Bij de Keukenfavoriet kunt u terecht voor een totale ontzorging of u kiest er voor zelf de touwtjes in handen te houden. Wij geloven in openheid van zaken, duidelijkheid en weten wat u koopt.

  • – Wat kunt u verwachten van de Keukenfavoriet:
  • – Wij leveren alle materiaal keukens, ook de gepatenteerde RESOPAL® ( hufterproof )
  • – Apparatuur voor internetprijzen.
  • – Vrijwel elk materiaal werkbladen tegen zeer scherpe prijzen.
  • – Onze montagedienst werkt van slopen tot koken.
  • – Wij leveren op wens maatwerk en vaak zonder meerprijs.
  • – Leveren iedere kast verkrijgbaar op de markt.
  • – Verder kunt u ieder onderdeel dat voorkomt in een keuken los verkrijgen.
  • – Leveren voor ieder merk keukenfronten op maat.

Onze levertijd voor een volledige keuken is vanaf de bestelling 4 weken en gelakte keukens 8 weken (i.v.m. uitharden).

Mocht u kiezen voor montage via de Keukenfavoriet dan plannen wij deze naar wens, heeft u meerwerk, geen probleem, onze monteurs kunnen veel meer dan alleen een keuken plaatsen.

“Wij werken graag transparant, dus direct met de laagste prijs. Zonder dat u hoeft aan te betalen zorgen wij dat we afspraken nakomen en u snel kunt genieten van uw nieuwe keuken.”

De klant van tegenwoordig gebruikt internet als informatiebron en bezoekt een keukenshowroom om zich te oriënteren welke keukenzaak de wensen zo goed mogelijk kan invullen, en dit voor een zo laag mogelijke prijs. Keukenfavoriet is midden in het internettijdperk begonnen en het succes zit hem in het advies, de mogelijkheden, de meerwaarde en de mogelijkheid om volledig ontzorgt te worden. Het verschil kunt u pas bepalen als wij kennis hebben gemaakt en u volledig vrijblijvend bepaalt welk bedrijf de keuken bij u mag leveren.“50% korting, gratis montage, gratis 5 apparaten, etc.”

Mooie beloftes bij veel van mijn collega’s, maar laten we even reëel blijven. Uiteindelijk zult u zien dat het verschil niet meer in de prijs zit maar in wat u ervoor krijgt. Of dit nu met hoge kortingen wordt gegeven of u krijgt direct de laagste prijs.

Volgens ons bent u op zoek naar een degelijk advies, een bedrijf wat zijn afspraken nakomt en zoveel mogelijk van uw wensen binnen uw budget weet te realiseren. Juist hier zijn wij sterk in wat beloond wordt in mond tot mond reclame.

Neem voor een gesprek op maat contact met ons op. Of we komen vrijblijvend bij u langs om uw droomkeuken werkelijkheid te maken. En dat zonder verplichtingen


Roko Wooncentrum

Keukenfavoriet is gevestigd in
Wooncentrum ROKO.

3500 M2 keukens, bedden, vloeren, bad en sanitair, tuinmeubelen, loungesets, en meer.

Wieder 35 1648 GA De Goorn

Tel 0229-544439

Maandag alleen op afspraak!

Di – Vr. 10.00 – 17.30 Zat. 10.00 – 16.30