Nieuws

Ons keukenmerk Ballerina verkozen tot beste merk van Duitsland!


Onze 2 keukenmerken presteren goed in de beoordelingen.

 

Ballerina Keuken is wederom gekozen tot de nummer 1 van Duitsland, zowel in kwaliteit als in uitleveren is Ballerina al 2 jaar de nummer 1 van Duitsland, een onopvallend merk wat de laatste 12 jaar keihard heeft gewerkt om hun producten keer op keer te verbeteren.

 

Ballerina heeft hoge kasten lage plinten waardoor u 15 % meer kastruimte heeft verder heeft Ballerina de binnenzijde van de kasten in 26 kleuren zonder meerprijs. Tevens kunt u kiezen voor een verdiept programma wat enkele euro’s meer kost maar wel 25% meer kastruimte tegenover de doorsnee merken die worden verkocht in Nederlandse showrooms.

 

Brigitte Keukens vindt u in 2014 op de 13de plaats, dit houd natuurlijk niet in dat dit merk zoveel slechter is dan Ballerina. Brigitte keukens levert de grootste kasten op de markt en kan worden vergeleken met 70% van de keukens die nu worden verkocht bij de bekendste zaken van Nederland.

 

Voordeel is dat bijna iedere keukenzaak werkt met een kasthoogte van 72 cm ( zonder plint ) Brigitte werkt met maximale kastruimte van 81,5 cm of voor de kleinere onder ons 70 cm. Wij geven wel aan dat we met Brigitte keukens vrijwel iedere offerte kunnen verslaan waar Ballerina iets hoger in prijs is dan de gemiddelde keukenmerken. Bij onze transparante prijzen zal dit per 5000 euro ongeveer 300 – 500 euro zijn.

 

Keukenfavoriet kan zeer scherp de projectkeukens leveren, Aannemers, woningbouwverenigingen, Projectbouw wij van Keukenfavoriet hebben van onze leveranciers speciale projectprijzen gekregen en kunnen absoluut mee concurreren met de grote spelers in deze markt. Uiteindelijk kopen we in via een ijzersterke inkooporganisatie Kuchentreff met meer dan 300 winkels.

 

Met het uitgedachte concept van Keukenfavoriet kunnen wij u eerlijke prijzen geven en u de beste kwaliteit leveren die door onze bestaande klanten als zeer scherp werden ervaren. Wilt u puur op prijs kopen, geen probleem wij kunnen ook heel scherp leveren inclusief de volledige service die u mag verwachten van een keukenzaak.

Lees hier over de groeiende status van KeukenFavoriet

Lees hier over de groeiende status van KeukenFavoriet


De Goorn * Eric van Dorp (47) is sinds 2001 werkzaam in de keukenbranche. Nadat hij voor een aantal grote zaken heeft gewerkt, gebruikt hij de opgedane ervaringen in zijn eigen onderneming: Keukenfavoriet. Het bedrijf opende in 2013 zijn deuren in De Goorn en maakt sindsdien een groei door. ,,Service staat bij ons hoog aangeschreven”, vertelt Van Dorp. ,,Klanten hoeven geen aanbetaling te doen. Transparantie vinden wij belangrijk.”

 

Lees hier het volledige artikel geschreven voor KeukenFavoriet
http://www.agwf.nl/eten/drinken/de-groeiende-status-van-keukenfavoriet

 

Keukenfavoriet in het programma Woontips RTL 4

Keukenfavoriet in het programma Woontips RTL 4


OP 16 Maart 2016 kwam RTL 4 opnames maken voor het programma Woontips,

Februari 2014 – KuchenTreff


Keukenfavoriet sluit zich aan bij de inkooporganisatie “KuchenTreff”. ” Wij zullen de handen ineen moeten slaan om kansen te creëren in deze turbulente markt” KuchenTreff is een Duitse inkooporganisatie met meer dan 300 winkels en zijn kortelings gestart op de Nederlandse markt. Eén van de eerste leden van KuchenTreff in Nederland is de firma Keukenfavoriet.

Gezamenlijk inkopen om zo sterke inkoopprijzen af te dwingen is voor ons een duidelijke strategie om de juiste verkoopprijzen te presenteren aan u als klant. Kom eens langs voor een kop koffie of thee en tel uit uw winst.

December 2013 – KeukenFavoriet helpt gedupeerden


KeukenFavoriet helpt gedupeerden uit het failliete keukenbedrijf Groot keukens uit Schagen. 9 gedupeerden dreigden hun aanbetaling van 15% kwijt te raken tenzij een ander keukenbedrijf de aanbetaling verrekend. Voor de Keukenfavoriet lag hier een flinke uitdaging en tevens een prima test case voor ons nieuwe bedrijf de Keukenfavoriet.

Bij de Keukenfavoriet mag u zelf bepalen wat wordt aanbetaald en afspraak is bij ons toch echt een afspraak.