Moderne keuken

Moderne keuken

Bent u op zoek naar een moderne keuken voor in uw huis? Dan zit u goed bij Keukenfavoriet. Wij bieden keukens aan van de Duitse topmerken Ballerina en Brigitte. U heeft ruime keuze uit scherp geprijsde keukens en keukens uit het hogere segment. Keukenfavoriet heeft moderne keukens die passen bij elk budget en bij elk soort woning.

Hoe ziet een moderne keuken eruit?

Een moderne keuken wordt getypeerd als een strakke en minimalistische keuken. Een dergelijke keuken bevat weinig ronde vormen en de keukendeuren hebben vaak geen greep. Vaak wordt er bij een moderne keuken gedacht aan de kleuren wit of zwart, maar er zijn ook keukens die juiste frisse en felle kleuren hebben. Veel moderne keukens hebben dunne werkbladen, keukenbladen van keramiek en moderne inbouwapparatuur. Materialen die veelvuldig voorkomen, zijn RVS (roestvrij staal), chroom, metaal en glas. Ook bestaan er keukens met glazen achterwanden of zogeheten ‘zwevende’ keukens.

En wilt u graag een keuken die helemaal naar uw eigen wensen is? Dan kunt u bij Keukenfavoriet zelf uw eigen keuken ontwerpen. Op deze manier krijgt u de droomkeuken die u altijd al wilde!

Redenen om voor een moderne keuken te kiezen:

  • Contrast
  • Het kan zo zijn dat uw huis een landelijke inrichting heeft en dat u juist op zoek bent naar contrasten. In zo’n situatie biedt een moderne keuken uitkomst.

  • Verruiming
  • Wanneer u wilt dat uw woning er ruimtelijker uit komt te zien, dan is een moderne keuken uitermate geschikt om dit effect te bewerkstelligen. Waar een landelijke keuken veel onderdelen heeft en drukker oogt, geeft een moderne keuken een strakke en ruimtelijke aanblik.

  • Smaak
  • Het kan uiteraard ook zo zijn dat u een moderne keuken gewoon mooi vindt. Er is een grote hoeveelheid verschillende moderne keukens, waardoor er voor iedereen wel iets te kiezen valt.

    Meer informatie

    Wilt u graag meer informatie over moderne keukens, over de merken die Keukenfavoriet aanbiedt, over het ontwerpen van uw eigen keuken of over de mogelijkheden die er allemaal zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen op 0229-544439. Of breng eens een bezoek aan onze showroom in ROKO Wooncentrum, gelegen in De Goorn. Wij verwelkomen u graag!