Meest gestelde vragen

Zie hier antwoord op de meest gestelde vragen

Hiernaast vind je de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat houdt ‘Transparant en direct de laagste prijs’ in?

Bij Keukenfavoriet werken we niet met extreme kortingen dus geen gratis dit en gratis dat, wij hopen dat u bewust bent dat dit niet nodig is om u te overtuigen dat wij net zo goedkoop en regelmatig goedkoper zijn dan Keukenzaken die wel op deze manier werken. De laagste prijs houd bij ons in, dat wij dit bieden op onze merken waarbij u moet begrijpen dat u onze merken niet kunt vergelijken met het laagst geprijsde merken in de markt. Gewoon een eerlijke en zeer scherpe prijs waar u over na mag denken.


Wat is de gemiddelde levertijd van een keuken?

Keukenfavoriet kan redelijk snel keukens leveren, ons standaard programma kan in de regel met 5 tot 6 weken geleverd worden, kiest u voor ons lakprogramma dan lopen de levertijden op tot max 8 weken en bij ons hout programma is dit 8 weken. Bij de laatste 2 programma’s fronten loopt de levertijd op omdat wij kwaliteit leveren die wat langere droogtijden kent. Hou er rekening mee dat het leveren van een keuken niets te doen heeft met de montage van de keuken. Wij zullen ons best doen om aansluitend op de levering te monteren echter lukt dit niet in alle gevallen.


Hoe zit het met de montage van mijn keuken?

Bij Keukenfavoriet werken we met eigen monteurs die hart voor de zaak hebben en realiseren dat het vervelend kan zijn als de keuken niet compleet wordt geleverd, wij werken niet foutloos maar zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen om het toch voor elkaar te krijgen. Een keuken realiseren doet u samen met ons en wij zullen er alles aan doen om alles netjes bij u te monteren.

Onze montages duren in de regel tussen 1 dag en 3 dagen naar gelang de grote van uw keuken.

Mocht u voor eigen montage kiezen dan mag u rekenen op een prijs die nog iets scherper is want als wij minder risico hebben dan mag u dat voelen in de portemonnee.


Hoe lang is de garantie op keukens bij KeukenFavoriet?

Wij bieden 10 jaar fabrieksgarantie op onze keukens en daarna nog extra 10 jaar op onze scharnieren, dus 20 jaar op ons beslag in de keuken. Op apparatuur krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie en mocht u 4 of meer apparaten van één merk aanschaffen dan krijgt u ook nog eens 5 jaar op de inbouwapparatuur. Verder is ons motto laat geen klant in de kou staan en los het op!


Hoe gaat het maken van een offerte in zijn werk?

U maakt met ons een afspraak en wij gaan samen een ontwerp maken, tijdens het ontwerpen geven wij heel veel van onze vakkennis in de vorm van tips. Vanuit het ontwerp ontstaat een duidelijke 3 D tekening zodat u duidelijk kunt zien hoe het bij u gaat worden. Nadat we een tijd met elkaar hebben gesproken zorgen wij voor duidelijke tekeningen en meer duidelijkheid over de aanschafprijs hiervan. Daarna bepaalt u hoe we verder gaan met de keuken, stel dat u niet verder gaat met de Keukenfavoriet als leverancier vragen wij u wel netjes even afbericht te geven, meer vragen wij niet voor een aantal uren advies.


Moet ik mijn keuken zelf inmeten?

Nee! Keukenfavoriet neemt alle verantwoordelijkheid op zich, u kunt relaxen wij doen de rest. Dus bij u op locatie maken wij een duidelijk meetrapport en verwerken deze in de order. Daarna ontvangt u van ons nog een leidingschema en dit allemaal zonder verdere kosten.