100% Maatwerk

Schitterende foto realistische tekeningen tot in detail of een volledig leiding schema?
Dat is 100% maatwerk en wij van Keukenfavoriet kunnen u ook hiermee volledig ontzorgen.

Zonder meerprijzen krijgt u tekeningen tot in detail incl. bijbehorende leiding schema’s en montage planning.

 

3D Keukentekening

3D Keukentekening 100% maatwerk bij KeukenFavoriet

U bent oriënterend aan het kijken welke mogelijkheden een keukenzaak u kan bieden, wij van Keukenfavoriet werken met één van de meest uitgebreide tekenprogramma’s op de markt en zijn er goed in opgeleid. Laat ons het werk doen zodat u in alle rust uw droomkeuken kunt gaan ontwerpen met één van onze adviseurs. Geen verkooppraatjes maar een degelijk en vrijblijvend advies waarbij we alle mogelijkheden bekijken. Wij laten u vooraf duidelijk zien wat de mogelijkheden zijn in uw keukenruimte. En bent u na een nachtje slapen nog niet tevreden dan zorgen wij dat dit het volgende bezoek wel gebeurd.

Fotorealistische keukentekening

Fotorealistische 100% maatwerk bij keukentekening KeukenFavoriet

Het tekenprogramma gaat bij ons een stuk verder, als u besloten heeft de keuken via Keukenfavoriet aan te schaffen kunnen wij op verzoek alles zo voor u tekenen dat het klopt met de kleur keuzes die u maakt. Tot in detail kunnen wij uw keukenruimte natekenen en omzetten naar fotorealistisch. Zelfs de kip kunnen we alvast in de oven zetten.

 

Bovenaanzicht met alle details

Bovenaanzicht 100% maatwerk bij keukentekening KeukenFavoriet

Niet alleen voor u maar ook voor onze monteurs zorgen wij voor tekeningen die alle details bevatten, zo houden wij rekening met alle doorgangen en kunnen alle details tot op de millimeter nauwkeurig plaatsen, dus ook uw huisraad kunnen wij exact namaken en alvast in de ruimte plaatsen zodat u vooraf weet of alles past. Ook onze monteurs zijn blij met onze tekeningen, alles duidelijker tijdens de montage. Zo werken we van A tot Z beter sneller en maken minder fouten omdat alles vooraf al op de millimeter nauwkeurig is bepaalt.

Leidingschema voor uw keukenruimte

Installatie tekening 100% maatwerk bij KeukenFavoriet

Na de aankoop komen wij bij u thuis om een meetrapport te maken en verwerken deze in de bestaande tekening. De vervolgstap is een leidingschema waarbij u of de Keukenfavoriet of een installateur de opdracht geeft om alle leidingen zo te plaatsen dat de keuken precies past. Veel klanten hebben uiteindelijk behoefte aan een leidingschema voor de keuken, een overzichtstekening waar stroompunten, afvoer en waterleidingen horen te zitten. Wij beschikken ruimschoots kennis hiervoor en kunnen ook in overleg met een aannemer, projectontwikkelaar of architect voor het gehele traject verzorgen. Voor een leidingschema vragen wij geen vergoeding dit hoort bij de prijs van de keuken die u mogelijk bij ons wilt aanschaffen.