Landelijke keukens

Landelijke keukens

Bent u op zoek naar een landelijke keuken voor in uw huis? Dan zit u goed bij Keukenfavoriet. Wij bieden keukens aan van de Duitse topmerken Ballerina en Brigitte. U heeft ruime keuze uit scherp geprijsde keukens en keukens uit het hogere segment. Keukenfavoriet heeft moderne keukens die passen bij elk budget en bij elk soort woning.

Het maakt in principe niet veel uit of u nu een moderne of een landelijke keuken wilt hebben, u zult zich vooraf goed moeten laten voorlichten over wat de mogelijkheden zijn. Om lange wachttijden te voorkomen kunt u via onze website vrijblijvend een afspraak inplannen met een van de keukenspecialisten. U wordt dan op een betrouwbare en verantwoorde manier door ons voorgelicht.

Onze keukenadviseur zal uitleggen en laten zien wat de mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne- of landelijke keuken. Toch kan, ook wanneer u voor een landelijke keuken kiest, deze worden voorzien van alle moderne snufjes die u maar kunt bedenken. Onze keukenadviseurs zullen u hier meer over vertellen.

Landelijke keuken of toch modern?

Een landelijke keuken, ook wel nostalgisch genoemd, kenmerkt zich door de vele details die erbij gebruikt worden. De kleur van de details en stijlelementen vormen samen een sfeervolle en warme keuken. In een dergelijke keuken kan men heerlijk vertoeven en zich vermaken. Het is een gezellige plaats in huis.

Bij een nostalgische keuken ziet u vaak klassieke handgrepen, sierpoten, broodkorven, pilasters en plintvoeten. Het belangrijkste bij een landelijke keuken zijn toch nog wel de knoppen en handgrepen. Zij bepalen in grote mate de sfeer en uitstraling. Ondanks dat men spreekt over een nostalgische keuken wilt u toch gebruik maken van de moderne technieken. U kunt daarbij denken aan een stoomoven, ledverlichting in de laden, het langzaam inschuiven van de laden, design afzuigkappen, enzovoort.

Offerte aanvragen

Wanneer u met een van onze specialisten een afspraak maakt kunt u, wanneer u de juiste keuken hebt uitgezocht, vrijblijvend een offerte laten maken. Bij keukenfavoriet zal men er alles aan doen om u als klant tevreden te stellen. In de showroom, die u uitgebreid kan bezichtigen, staan veel keukens van verschillende prijsklassen en stijlen. Er is voor elk wat wils en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak in onze showroom of laat eenvoudig een bericht achter via onze contactpagina.