Eigen keuken ontwerpen

Eigen keuken ontwerpen

Er zijn talloze keukens te bedenken voor allerlei verschillende inrichtingen. Of u nu een moderne of landelijke keuken zoekt, zelfs dan zijn de opties nagenoeg eindeloos. Keukenfavoriet biedt keukens aan van de Duitse topmerken Ballerina en Brigitte. Wij hebben zowel scherp geprijsde keukens als keukens uit een hoger segment. Op deze manier is er voor elk budget en elk soort woning wel een keuken te vinden.

Heeft u ondanks de ruime keuze in keukens toch andere, specifieke wensen? In dat geval kunt u bij Keukenfavoriet uw eigen keuken ontwerpen. Op deze manier u thuis zelf uw droomkeuken uitwerken.

Het ontwerpprogramma

In ons ontwerpprogramma kunt u direct starten met het ontwerpen van uw eigen keuken. De eerste stap van het ontwerp bestaat uit het kiezen van uw keukenstijl. Er zijn 4 verschillende stijlen waaruit u kunt kiezen:

  • Glad front
  • Greeploos
  • Kaderfront
  • Rustiek

Vervolgens kunt u de vorm en afmetingen van uw ruimte aangeven. U kunt aangeven of uw ruimte een rechte hoek heeft, een L-vorm heeft, 5 zijden heeft of een vrije ruimte betreft. Daarna voert u de afmetingen van de ruimte in.

De volgende stap bestaat uit het plannen van uw keuken. U kunt deuren, ramen, dakramen, voorzetwanden, aansluitingen en verwarmingselementen in uw keuken plaatsen. Wanneer u dit heeft gedaan, kunt u vervolgens onderkasten, sideboards, (half)hoge kasten, bovenkasten, afzuigkappen, opzetkasten, losse apparaten, accessoires en decoraties toevoegen. De laatste stap betreft het kiezen van kleuren voor uw keuken. U kunt onder andere kleuren kiezen voor de muren, de vloer, de plinten en de werkbladen.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft doorlopen, krijgt u een mooi beeld van de keuken van uw dromen. U kunt het aanzicht van uw keuken ook nog aanpassen, zodat u kunt switchen tussen een bovenaanzicht, frontaanzicht en 3D-weergave.

Hoe nu verder?

Nadat u uw keukenidee├źn heeft uitgewerkt, helpt Keukenfavoriet u graag verder om uw droomkeuken te realiseren. Uiteraard zult u nog de nodige vragen hebben, zoals:

  • Welke keukens heeft u nog meer?
  • Zijn er nog andere mogelijkheden?
  • Wat kost deze keuken?
  • Zijn er verder nog aanbiedingen?

Wij geven graag antwoord op deze vragen en staan klaar om u vrijblijvend te adviseren. Aan het eind van het ontwerpprogramma kunt u uw gegevens invullen, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij kunnen dan al uw vragen beantwoorden en uw idee├źn verder voor u uitwerken. Keukenfavoriet staat u graag bij met vrijblijvend en deskundig advies!