Ons keukenmerk Ballerina verkozen tot beste merk van Duitsland!

Onze 2 keukenmerken presteren goed in de beoordelingen.

 

Ballerina Keuken is wederom gekozen tot de nummer 1 van Duitsland, zowel in kwaliteit als in uitleveren is Ballerina al 2 jaar de nummer 1 van Duitsland, een onopvallend merk wat de laatste 12 jaar keihard heeft gewerkt om hun producten keer op keer te verbeteren.

 

Ballerina heeft hoge kasten lage plinten waardoor u 15 % meer kastruimte heeft verder heeft Ballerina de binnenzijde van de kasten in 26 kleuren zonder meerprijs. Tevens kunt u kiezen voor een verdiept programma wat enkele euro’s meer kost maar wel 25% meer kastruimte tegenover de doorsnee merken die worden verkocht in Nederlandse showrooms.

 

Brigitte Keukens vindt u in 2014 op de 13de plaats, dit houd natuurlijk niet in dat dit merk zoveel slechter is dan Ballerina. Brigitte keukens levert de grootste kasten op de markt en kan worden vergeleken met 70% van de keukens die nu worden verkocht bij de bekendste zaken van Nederland.

 

Voordeel is dat bijna iedere keukenzaak werkt met een kasthoogte van 72 cm ( zonder plint ) Brigitte werkt met maximale kastruimte van 81,5 cm of voor de kleinere onder ons 70 cm. Wij geven wel aan dat we met Brigitte keukens vrijwel iedere offerte kunnen verslaan waar Ballerina iets hoger in prijs is dan de gemiddelde keukenmerken. Bij onze transparante prijzen zal dit per 5000 euro ongeveer 300 – 500 euro zijn.

 

Keukenfavoriet kan zeer scherp de projectkeukens leveren, Aannemers, woningbouwverenigingen, Projectbouw wij van Keukenfavoriet hebben van onze leveranciers speciale projectprijzen gekregen en kunnen absoluut mee concurreren met de grote spelers in deze markt. Uiteindelijk kopen we in via een ijzersterke inkooporganisatie Kuchentreff met meer dan 300 winkels.

 

Met het uitgedachte concept van Keukenfavoriet kunnen wij u eerlijke prijzen geven en u de beste kwaliteit leveren die door onze bestaande klanten als zeer scherp werden ervaren. Wilt u puur op prijs kopen, geen probleem wij kunnen ook heel scherp leveren inclusief de volledige service die u mag verwachten van een keukenzaak.

Onze 2 keukenmerken presteren goed in de beoordelingen.

 

Ballerina Keuken is wederom gekozen tot de nummer 1 van Duitsland, zowel in kwaliteit als in uitleveren is Ballerina al 2 jaar de nummer 1 van Duitsland, een onopvallend merk wat de laatste 12 jaar keihard heeft gewerkt om hun producten keer op keer te verbeteren.

 

Ballerina heeft hoge kasten lage plinten waardoor u 15 % meer kastruimte heeft verder heeft Ballerina de binnenzijde van de kasten in 26 kleuren zonder meerprijs. Tevens kunt u kiezen voor een verdiept programma wat enkele euro’s meer kost maar wel 25% meer kastruimte tegenover de doorsnee merken die worden verkocht in Nederlandse showrooms.

 

Brigitte Keukens vindt u in 2014 op de 13de plaats, dit houd natuurlijk niet in dat dit merk zoveel slechter is dan Ballerina. Brigitte keukens levert de grootste kasten op de markt en kan worden vergeleken met 70% van de keukens die nu worden verkocht bij de bekendste zaken van Nederland.

 

Voordeel is dat bijna iedere keukenzaak werkt met een kasthoogte van 72 cm ( zonder plint ) Brigitte werkt met maximale kastruimte van 81,5 cm of voor de kleinere onder ons 70 cm. Wij geven wel aan dat we met Brigitte keukens vrijwel iedere offerte kunnen verslaan waar Ballerina iets hoger in prijs is dan de gemiddelde keukenmerken. Bij onze transparante prijzen zal dit per 5000 euro ongeveer 300 – 500 euro zijn.

 

Keukenfavoriet kan zeer scherp de projectkeukens leveren, Aannemers, woningbouwverenigingen, Projectbouw wij van Keukenfavoriet hebben van onze leveranciers speciale projectprijzen gekregen en kunnen absoluut mee concurreren met de grote spelers in deze markt. Uiteindelijk kopen we in via een ijzersterke inkooporganisatie Kuchentreff met meer dan 300 winkels.

 

Met het uitgedachte concept van Keukenfavoriet kunnen wij u eerlijke prijzen geven en u de beste kwaliteit leveren die door onze bestaande klanten als zeer scherp werden ervaren. Wilt u puur op prijs kopen, geen probleem wij kunnen ook heel scherp leveren inclusief de volledige service die u mag verwachten van een keukenzaak.