Lees hier over de groeiende status van KeukenFavoriet

De Goorn * Eric van Dorp (47) is sinds 2001 werkzaam in de keukenbranche. Nadat hij voor een aantal grote zaken heeft gewerkt, gebruikt hij de opgedane ervaringen in zijn eigen onderneming: Keukenfavoriet. Het bedrijf opende in 2013 zijn deuren in De Goorn en maakt sindsdien een groei door. ,,Service staat bij ons hoog aangeschreven”, vertelt Van Dorp. ,,Klanten hoeven geen aanbetaling te doen. Transparantie vinden wij belangrijk.”

 

Lees hier het volledige artikel geschreven voor KeukenFavoriet
http://www.agwf.nl/eten/drinken/de-groeiende-status-van-keukenfavoriet

 

De Goorn * Eric van Dorp (47) is sinds 2001 werkzaam in de keukenbranche. Nadat hij voor een aantal grote zaken heeft gewerkt, gebruikt hij de opgedane ervaringen in zijn eigen onderneming: Keukenfavoriet. Het bedrijf opende in 2013 zijn deuren in De Goorn en maakt sindsdien een groei door. ,,Service staat bij ons hoog aangeschreven”, vertelt Van Dorp. ,,Klanten hoeven geen aanbetaling te doen. Transparantie vinden wij belangrijk.”

 

Lees hier het volledige artikel geschreven voor KeukenFavoriet
http://www.agwf.nl/eten/drinken/de-groeiende-status-van-keukenfavoriet