December 2013 – KeukenFavoriet helpt gedupeerden

KeukenFavoriet helpt gedupeerden uit het failliete keukenbedrijf Groot keukens uit Schagen. 9 gedupeerden dreigden hun aanbetaling van 15% kwijt te raken tenzij een ander keukenbedrijf de aanbetaling verrekend. Voor de Keukenfavoriet lag hier een flinke uitdaging en tevens een prima test case voor ons nieuwe bedrijf de Keukenfavoriet.

Bij de Keukenfavoriet mag u zelf bepalen wat wordt aanbetaald en afspraak is bij ons toch echt een afspraak.

KeukenFavoriet helpt gedupeerden uit het failliete keukenbedrijf Groot keukens uit Schagen. 9 gedupeerden dreigden hun aanbetaling van 15% kwijt te raken tenzij een ander keukenbedrijf de aanbetaling verrekend. Voor de Keukenfavoriet lag hier een flinke uitdaging en tevens een prima test case voor ons nieuwe bedrijf de Keukenfavoriet.

Bij de Keukenfavoriet mag u zelf bepalen wat wordt aanbetaald en afspraak is bij ons toch echt een afspraak.